Free Facebook Likes

miercuri, 17 septembrie 2014

Barbatii si shoppingul

 Imperator Shop
Barbatii urasc sa faca  cumparaturi, toate femeile cred asta despre partenerii lor de viata, se spune ca pentru ei un tricou si o pereche de jeansi sunt de ajuns pentru ei. Este un clișeu comun, ei tind sa nu dea importanta modei asa um fac femeile spre exemplu . Dar, pentru a nu  generaliza ca barbatii și magazine  nu au nimic in comun ,exact ca femeile si fotbalul pentru a nu fi considerata oarecum intriganta, mi-ar sari barbatii in ca sunt o feminista si atat. Sincer personal consider ca nu este deloc adevarat,  cunosc cumparatori de sex masculin care sunt interesati sa fie mereu in trend asemeneni femeilor si sunt destui. Trebuie  sa spun ca mie imi plac barbatii care stiu sa se imbrace si nu ma refer la pretul hainelor , ci mai degraba la alegerea lor cu gust. Acest lucru arata ca nu doar femeile sunt preocupate de fizicul lor.
 Unul dintre ei este chiar fratele meu care mereu are grija cum si cu se inbraca indiferent de ocazie,in timpul liber prefera sa se imbrace sport iar la ocazii speciale isi alege cu mare atentie tinuta de gala. Prefera mereu sa fie  original in a-si alege stilul vestimrntar. Este genul de barbat care prefera sa se imbrace sofisticat, ii place  sa poarte bluze Crooks & Castles care i se potriveste de minune.

http://www.imperatorshop.ro/image/cache/data/produse/barbati/Bluze/Crooks%20and%20Castles%20Son%20Of%20Crooks%20Black/Crooks-and-Castles-Son-Of-Crooks-Black-1-500x750.jpg
 Cat despre incaltamintea pe care el  o foloseste sunt nelipsitii adidasi care musai trebuie sa fie de calitate superioara. Mai nou am observat ca prefera sa poarte adidasii Air Max , considera ca ca sunt foarte comozi la purtare si nu vrea sa renunte la ei.


http://www.imperatorshop.ro/image/cache/data/produse/barbati/Adidasi/Nike%20Air%20Max%2090%20Blue/1-500x750.jpg
 Ma simt multumita de faptul ca eeu sunt cea care  i-a recomandat site-ul Imperator care sa-l ajute sa fie mereu "fashion" asa cum lui ii place si ca sa fiu un pic rautacioasa sa ii faca (de ce nu) concurenta sotiei lui in alegerea cu gust a articolelor vestimare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu