Free Facebook Likes

luni, 18 august 2014

Preturi pentru toate buzunarele la articolele casual

In zilele noastre  este foarte important sa faci diferenta intre cum sa  te imbraci la birou , tinuta "office" si  "casual" . Un lucru foarte importan este sa eviti sa te imbraci intr-o singura culoare pentru a nu crea monotonie tinutei tale.. Trebuie sa te asiguri ca ai in garderopa ta tinute care sa te ajute sa iesi in evidenta si cel mai important sa ai inspiratie. In ziua de azi  cele mai multe tinere au cateva perechi de blugi si cateva tricouri sau rochii cat mai lejere. Daca nu ai aceste articole vestimentare , esti fie neobișnuit de bine imbracat, sau foarte inventiv.
Cu ajutorul site-ului She Inside   am reusit sa dau  culoare si eleganta  garderopei mele asa ca am ales un tricou gri simplu dar foarte comod. de purtat .Si mai ales ca are si un pret foarte bun ,14.63$. Imi place ca pot sa-l asortez foarte usor cu jeansi sau fuste sport.


 tricou gri 
  Pentru ca este vara si foarte cald nu trebuie sa ne ferim de pantalonii scurti asa ca  am ales acesti jeansi scurti care  sunt foarte frumosi si deloc scumpi , ei costa doar 15.00$ . Imi place modelul pentru ca sunt practici si confortabili . Se pot purta aproape toate modele si tipurile de incaltaminte exceptand incaltamintea de ocazie.

jeans

Si daca tot e vara si cald e musai sa ne accesorizam si cu o pereche de ochelari sa ne protejam ochii de soarele torid care simnti ca te topeste. AAm gasit unii ideale care nu costa mult ci doar 13.63$ si sunt foarte frumosi. Ce imi place cel mai mult la ei  e ca au rama colorata in culori foarte vesele si pot sa-i accesorizez foarte usor la tinutele mele.
ochelari

Se spropie toamna asa ca trebuie sa am in ganderopa mea si un tricou cu maneca lunga si am "ochit" unul mai special . Eu sunt un pic mai extravaganta asa ca ales unul exact pe gustul meu , la un pret perfect , doar 13.90$ si a costat 19.98$.Asa ca mi-l voi achiziona imediat ca sa nu-l ratez. Imi place sa ma imbrac ocazional in culori 'fierbinti"
tricou




Step into your Sheinside "DAY"
Save 20% off labor day Savings with $50 Purchase
Code: labor20 Ends:Sep/8
Hurry up to start your new purchase on Sheinside!!!

Un comentariu: