Free Facebook Likes

miercuri, 13 august 2014

Sa ne distram alaturi de copii nostri

BestKids.ro - Jucarii, Jocuri si Accesorii Bebelusi
Fiecare minut din viata de zi cu zi, care ne petrecem cu copii nostri sunt  momentele noastre speciale. Ma gândesc la propria mea copilărie acum ca eu sunt matusa unei printese. Si vreau sa o ajut (alaturi de patintii ei) sa se bucure de copilarie. Comnsider ca parintii trebuie sa sa participe cat mai mult in jocurile copiilor lor , sa creeze o relatie de incredere chiar daca de multe ori programul de lucru ne ocupa mare parte din timp.
 O idee foarte buna de a petrece alaturi de copii nostri este sa  aducem distractia din parc în curtea casei cu ajutorul unui leagan  de la Best Kids. Copiii tăi se vor bucura sa aiba un  leagan acasa fara a fi nevoiti sa va duceti in parc. Asa ca  in timpul liber veti avea ocazia sa petreceti mai mult timp impreuna, copii se vor bucura ca esti alaturi de ei si iti  va  permite deasemenea  sa economisesti timp pentru munca si treburile casnice in timp ce supraveghezi copiii. Acest model de leagan este confectionat  din lemn de pin care este tratat impotriva daunatorilor pentru o perioada  indelungata. Contine structura din lemn cu elemente de asamblare, doua  leagane si o scara din franghie. Are un pret destul de bun tinand cont ca produsul il poti folosi  pentru mult timp de acum incolo.


http://www.bestkids.ro/images/Product/medium/8132.jpg
Daca e vara cu mult soare  inseamna ca ne putem distra alaturi de copii nostri intr-o piscina gonflabila care mai este cunoscuta si  sub numele de bazine, mini piscine sau, piscine portabile. Acestea sunt  piscinele  care pot fi achizitionate si instalate acasa  pentru uz personal. Exista mai multe tipuri  de asemenea bazine, piscine concepute pentru un copii  mici  sau  bazine pentru copii mai mari si adulti.
Am cautat pe  Best Kids   o piscina care  sa fie spatioasa si care sa se instaleze/dezinstaleze fara prea mare grautate .Am gasit  piscina  ideala pentru toata familia copii si parinti deopotriva . Asa am gasit o alta modalitate de a ne petrece timpul impreuna. Copii se vor bucura sa inoate si sa se joace in apa  sub supravegherea atenta a patintilor.

BestWay - Piscina Fast Set cu Filtru (366 x 76 cm)   
Trebuie luat aminte ca unii parinti uita,sa  elibereze bazinele de apa si sa le dezumfle dupa utilizare, și copii mici se pot ineca intr-un bazin care nu a fost golit după utilizare sau s-a umplut cu apa de ploaie. 

Pentru nepotica mea am ales un premergator pentr ca se apropie  de cea mai frumoasa perioada, cand ea va trebui sa faca primii pasi  .  Best Kinds are o gama de produse foarte variate , de cea mai buna calitate la cele mai bune preturi posibile. Nepotica mea este plina de energie si mereu dornica sa exlploreze fiecare loc al casei. Consider ca un premergator o va ajuta in "calatoria" ei ca explorator si are ocazia sa se poata deplasa pe cont propriu . Asa ca m-am gandit sa le fac cadou parintilor ei un premergator  care sa fie echipat cu dispozitive de protectie pentru cea mica .
 http://www.bestkids.ro/images/Product/medium/3414.jpg
Tootusi trebuie sa amintesc parintilor ei ca nu trebuie lasata multe ore in premergator pentru ca ii va fi afectata sanatatea si cresterea. Si cel mai important ca fetita trebuie supraveheata in folosirea dispozitivului .

 Best Kids este unul dintre cele mai importante magazine de la noi  si  are o varietate de produse , carucioare pentru copii, , scaune auto, lenjerii de pat pentru copii, jucarii și echipamente de gradinita, etc, totul ca pentru copii nostri, sa creasca mari si frumosi.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu