Free Facebook Likes

miercuri, 27 august 2014

O calatorie in lumea viselor

Se spune ca visele fac parte din subconstientul nostru si avem ocazia sa facem o calarie fascinanta fara sa ne conste absolut nimic si care ne ajuta sa ne identificam cu noi insine. De multe ori se intampla sa visam ceva placut care sa ne biunedispuna intreaga zi sau sa fie ceva terifiant care sa ne  ingrijoreze.Une vise sunt lungi alte vise, sunt foarte scurte, desi ne fac sa traversam o multime de evenimente sau situratii. Multi dintre noi ne trezin marcati puternic de visele de peste noapte.  Se tot spune ca visele de orice fel fac parte din viata noastra  si trebuie sa convetuim cu ele. Se zice ca vizele desi desi par lungi ele nu tin decat cateva secunde, eu nu cred ca e chiar asa cu toate ca specialistii ma vor contrazice.
 O verisoara stia ca-mi place sa achizionez doar  lucruri de calitate asa ca mi-a recomandat site-ul Lenjerii de pat Outlet unde poti cumpara lenjerii de pat un pret foarte bun unde au si oferta 1+1 Gratis   de la  Campania Summer Black Week  .M-am uitat pe site si mi-a placut ce am gasit  si nu-mi pot lua ochii de la ecranul calculatorului. Se zice ca pentru a visa frumos trebuie sa ai o lenjerie de pat viu colorata care sa ajute, sa stimuleze creierul. Uitasem sa  spun ca daca sunteti bloggeri vor fi premiati in cadrul campaniei
Summer Black Week
O sa va arat ce minunatii am gasit eu aici, asa sa va clatiti ochii   si cu aceasta ocazie sa va "imbracati" patul in haine noi, ca doar el e cel care ne suporta in  agitatia noptii si a viselor.
http://www.lenjeriipat-outlet.ro/fotky11994/fotos/_vyr_345783.jpg



Mi-as dori sa imi achizionez aceasta lenjerie, daca nu pot vedea Parisul in realitate cel putin as avea ocazia sa-l  vad in vis. Ma multumesc si cu aceasta calatorie.

http://www.lenjeriipat-outlet.ro/fotky11994/fotos/_vyrn_344673.jpg

http://www.lenjeriipat-outlet.ro/fotky11994/fotos/11994_3426__vyrn_342553.jpghttp://www.lenjeriipat-outlet.ro/fotky11994/fotos/_vyr_3458b1222.jpg
Eee ce ziceti nu-i asa ca sunt minunate? Sa tot calatorim in lumea viselor .
Vise placute dragilor.

Un comentariu: