Free Facebook Likes

luni, 11 august 2014

Ochi sanatosi cu lentilele de contact Optiness


Eu sunt o purtatoare de ochelari de ani de zile si mereu am cautat o modalitate sa scap de ochelari pentru a ma simti confortabila . Cu lentilele de la Optiness ma simt sexy si increzatoare in  mine.Ce ador cel mai mult la aceste lentile ca nu e necesara intretinerea lor pentru ca sunt de unica folosinta.Imi place aceasta  idee , ma face sa am  incredere in lentilele de contact . Pretul lor nu e chiar asa de mare , costa doar 64,90. Eu eram sceptica cu privire la lentilele de contact (ma refer la cele obisnuite) pentru ca de fiecare data  trebuie  sa fie curatate  cu soluție sterilă sau cu apă caldă . Imi era frica ca sa nu urmez procedeele corecte de curatare . Acum nu imi mai este deloc frica  si asta imi da un plus de incredere. 




Pentru cei care doresc sa-si schimbe culoarea ochilor pot incerca   Lentilele Freshlook pentru o privire lluminoasa si seducatoare .Au foarte multe culori ideale pentru persoanele care si-ar fi dorit sa aiba o alta culoare a ochilor. Eu ma simt norocoasa cu ochii mei dar cunosc persoane care se simt nemultumiri de culoarea ochilor lor. Am sa le recomand Optiness cu cea mai mare placere.
 De retinut despre aceste lentile ca au  si reduceri foarte mari.

Un comentariu:

  1. uite, sa stii eu mi-am dorit intotdeauna sa am ochii verzi dar niciodata nu am avut curaj sa incerc o pereche de lentile

    RăspundețiȘtergere