Free Facebook Likes

marți, 19 august 2014

Inscriete-te ca publisher pe Sheinside si primesti 5$

De cateva saptamani m-am inscris pe Sheinside in programul lor ca publisher . Am avut ocazia ca promovez atat site-ul cat si diferite produse vestimentare in  campaniile lor de promovare. Ca orice incepator am fost sceptica dar mi-am zis ca trebuie sa incerc ca totusi  nu am nimic de pierdut .  De cand m-am inscris eu au fost doua campanii de promovare a produselor si fiecare campanie este platita cu 15$. Trebuie sa scrii pe blogul tau personal despre campania in curs si la fiecare link cu produse pe care il vei pune in articol sa pui si "id-ul" tau de publisher pe care il vei primi in mail. Un lucru la fel de important este sa aduci vizitatori catre site cu ajutorul blogului.. Si sa nu uiti sa pui si poze cu produsele alese.
 Daca doresti sa te inregistrezi o poti face aici  si pentru inceput vei primi 5$. Asa ca nu ai ce pierde , vei castiga niste bani in plus , ai reduceri foarte mari la articolele vestimentare asa ca poti fi mereu in trend si cu bani putini.
 Ce imi place mie foarte mult si chiar vreau sa le achizionez sunt aceste  rochii superbe , una neagra,  o alta rochie  interesanta de culoare  alba . si alta rochie, de altfel si preferata mea  roz  ca doar e culoarea optimismului si imi place sa fiu otimista.


poza

poza 
 Voi puteti avea propriile voastre alegeri , aveti o gama larga de  produse de unde puteti alege .
Go to shopping  

Un comentariu:

  1. THANKS YOU CAN TRY MAKE EASY MONEY
    Register here http://www.sheinside.com/sheinside-publisher-program.html?aff_id=1237

    RăspundețiȘtergere