joi, 24 iulie 2014

Sheinside Publish programul cu care orice blogger castiga bani

Am gasit o modalitate de a castiga bani foarte usor , programul Sheineside este ideal pentru cei care detin un blog. Dacă aveți propriul blog, e fantastic! Eu va voi impartasi   această mare oportunitate de a face parte din programul lor de publisher.

Nu vă faceți griji  e ușor și puteti câștiga comisioane mari, mai ales atunci când prietenii, familia și cititorii blog-ul se  înregistreaza și/ sau  cumpăra de la Sheinside haine si accesorii  cu reduceri foarte mari.
Eu spre exemplu sunt fascinata de aceasta rochita roz
   my favorite
Am de gand sa achizionez aceasta rochita pe care am salvat-o pe Pinterest .

poza 

Pentru inceput trebuie sa va inscrieti AICI  apoi va logati in cont , in stanga aveti mai multe sectiuni  si alegeti sectiunea "promotions"
si urmariti promotiile active apoi dati click pw butonul share now si se va deschide o fereastra cu un cod
pe care il veti pune pe blogul dvs astfel încât să puteți împărtăși cu prietenii, familia, cititorii blog-ul și retele de socializare apoi postare o veti pune pe site la  dand click pe submit  de la sectiunea  "promotions".Este necesar  sa scrieti articole pentru diferite campanii iar cand acestea sunt aprobate pe site vi se vor aloca cate 15 $ in contul vostru, simplu si rapid.
 Un lucru foarte important dati share articolului vostru pentru a obtine vizite catre Sheinside , iar in curand va fi aprobat si articolul si veti primi bani in cont. Eu deja am primit 15$ pentru primul meu articol si voi continua . Acum e randul vostru sa incercati .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu