Free Facebook Likes

joi, 14 mai 2015

Cutitul perfect pentru orice provocare

 TotalMagIn articolul anterior va spuneam despre vacanta ideala si cum am vrea sa fie. Eu sunt o visatoare incurabila si imi place sa planuiesc totul pana la cele mai mici detalii. Asa ca eu si prietenii mei pregatim lista obiectelor  si alimentelor primordiale pentru vacanta ideala.
Daca vrem sa avem vacanta perfecta , trebuie neaparat sa fim echipati ca la carte , sa nu avem neplaceri in timpul mini vacantei pe care o planuim de atata timp. M-am hotarat sa achitionez si un  cutit MORA Companion MG otel carbon  un cutit cu duritate ridicata perfect pentru orice situatie extrema, tinand cont ca mereu aveam provbleme cu cutitele clasice si ne stricau mereu buna dispozitie.  Ne-am impartit sarcinile iar  eu trebuie sa achizionez o parte din alimente si tacamurile. Asa mi-a venit ideea sa achizionez si un cutit universal, mai ales ca o sa fie util tinand cont sa o sa stam cateva zile la cort .  Acum cea mai mare dorinta este este ca vremea sa tina cu noi, sa fie mult soare.  In una dintre vacantele din anii  trecuti a trebuit sa stam in corturi sau la terase aproape toata perioada . Eram toti tristi si debusolati.  nu vreau sa-mi amintesc lucruri triste.
Ma simt multumita de TotalMag.ro ca ma ajuta sa am vacanta perfecta . O sa revin si cu alte comenzi si pentru cei dragi . Peste cateva saptamani este ziua tatalui meu ,el este extrem de pasionat de pescuit  . In fiecare an  eram in pana de idei si mereu cautam sa i-au ceva pe placul lui. Ei bine in acest an nu o sa mai am batai de cap la acest capitol. Deja stiu ce sa-i cumpar si  sunt sigura ca va fi foarte multimit de ideea mea. Cunoscandu-l o sa-si doreasca sa fie un pescar dotat asa ca si el va deveni un client fidel.


Cutit MORA  Companion MG otel carbon




















Sper ca v-am convins despre produselele de pe TotalMag.ro.

Un comentariu:

  1. multumesc pentru sugestia facuta, o sa imi procur si eu de pe acest site, am vazut ceea ce imi place

    RăspundețiȘtergere