Free Facebook Likes

joi, 18 iunie 2015

Samsung Galaxy S6 Edge o bijuterie de care te vei indragosti

Samsung a lansat  smartphone-ul Samsung Galaxy S6 Edge are  un model autentic ce are un design interesant cu o carcasa mtalica iar geamul ecranului  foarte rezistent (Gorilla Glass 4 care este mai pternic  decat Gorilla Glass 3), foarte subtire si fin. Mi-a atras atentia  afisajul excelent de 10, are o rezolutie Full HD. Este ideal pentru vizionarea  videoclipurilor, chiar si la lumina zilei. Se incarca rapid si este usor de folosit. Este un model mult mai performant decat predecesorul sau.

Un lucru care nu-mi place este ca bateria nu este detasabila mie una mi se pare ceva ciudat , pot trece si peste asta tinand cont de celelalte beneficii .  Cum eu ador sa  vad filmuletele sau fotografiile pe care eu le fac nu le pot vedea datorita lipsei cardului de memorie . Spre binele meu am inteles ca are un spatiu destul de generos la memoria interna, asa ca m-am inselat,lipsa cardului nu e un deserviciu.  .

 Samsung are spatiul pentru atasarea cablului  de alimentare într-un loc convenabil, pe partea dreaptă a telefonului. Tastele de volum stau pe partea stanga , butonul de scanner  poate fi gasit in partea de jos a fetei dispozitivului .

Un aspect al designului Galaxy S6 , care ar putea diviza fanii este senzorul aparatului foto care se lipeste sensibil de la partea din spate a telefonului . A fost o caracteristica a dispozitivelor Samsung pentru un timp a, atat în ​​Galaxy S și Galaxy Note .Alaturi de obiectivul camerei foto (care are 16 MP) de pe spatele avem un blitz cu   LED. Galaxy S6 are un ecran de 5.1 inch   cu rezolutie QHD de 2.560 x 1.440 pixeli și 577 de pixeli per inch . Aceasta reprezintă 77 la sută mai mulți pixeli decât Galaxy S5 , si cea mai mare densitate de pixeli pentru un dispozitiv cu acest dimensiune a ecranului.
Pentru mai multe detalii puteti sa va documentati din aceest Review Galaxy S6

Un comentariu: